Ga jij binnenkort een scooter online bestellen? Ben je op zoek naar een goedkope scooter? Leer nuttige feiten en informatie van toonaangevende goeroes over waar en waar niet een goedkope elektrische scooter te kopen. Hier zijn enkele geweldige tips die elke scooter koper zou moeten weten! 

1) Pas op voor winkels die geen onderhoud aanbieden als je scooter kapot gaat

Als hij kapot gaat of onderhoud nodig heeft, kun je je scooter niet terugbrengen naar de winkel omdat het een virtuele winkel is waar je hem hebt gekocht! Stel je voor dat je twee weken onderweg bent, nadat je je goedkope scooter online hebt gekocht, begint hij vast te lopen of te sputteren langs de kant van de weg. Wat ga je nu doen? Hopelijk heb je de garantie details gelezen! Soms dekken ze alleen de kosten als de motor uitvalt. En natuurlijk sturen ze je het onderdeel graag op zodra het binnen 3-6 maanden (geen grapje) uit de slowboat uit China arriveert. Dit kan het worst case scenario zijn, of het kan echt het beste scenario zijn bij het omgaan met goedkope online scooters. Hoe dan ook, het is een nachtmerrie en hoofdpijn om allemaal samen mee om te gaan. Koop alleen bij gecertificeerde winkels die servicepunten voor onderhoud aanbieden.

2) Valse prijzen!

Sommige schetsmatige online retailers geven valse prijsoverzichten, waardoor het lijkt alsof u tot duizenden dollars bespaart. Online kopen kan u uiteindelijk veel meer kosten als u zelf niet goed vergelijkt met verschillende verkopers.

3) Verouderde modellen

Controleer of online internetwinkels scooters verkopen die al enkele jaren oud zijn. Niet allemaal, maar we hebben het zien gebeuren. Het zijn meestal de laatste seizoenen of die daarvoor. En ze adverteren zelden het modeljaar op hun website, omdat de meeste internet scooter kopers zich daar geen zorgen over maken. Sommige van deze scooters hebben lange tijd in magazijnen gestaan, wat veel problemen kan veroorzaken, meestal door hitte, vocht of gewoon het feit dat het een motorvoertuig is dat stilstaat en niet wordt gebruikt. Stel je voor dat je je auto twee jaar in een garage laat staan ​​en probeert hem te starten en ermee door de stad te rennen. Je zou lucht in de banden moeten doen en ze zouden waarschijnlijk vlakke plekken hebben, je zou olie moeten verversen en je zou mogelijk ook een aantal andere grote problemen hebben.

 

Dat zijn enkele van de meest voorkomende problemen bij het een paar jaar laten staan ​​van een scooter. Dus je nieuwe scooter is misschien niet zo nieuw. Vraag zeker naar de productiedatum!